Dream


BoYs OvEr fLoWeR ...

Friday, 14 December 2012 @ 07:44 | 0 Dreamer

assalamualaikum...
haha..ary nie aq nk update tntg pelakon korea lah
haha....aku sbnarnya x ad lah minat sgt smpai nk tiru gaya dia ...
tu lgi gila ....
hehe...aku tgok cter korea yg pling best lah cntoh nya boys over flowers??
hehe,,,klu aku cter kt kwn aku mzty kne ketawakn ...ye lah cter tuh da lme kowt
aku jewp yg bru nk tgok...ye lah ..dyorg tuh klu psal korea laju jewp...
hehe...walau ap2 pon aku ttap kwn ngan dyorg jgak kn??
tpi kn ad lah pelakon korea ni hensem gila kowt ...tpi setahu aku pelakon korea
x original lah...ad jewp yg nk bedah...tpi x pe aku ttap ske lakonan dye
romantik gila...
cter boys over flower nie best, romantik dn buat aku sedih siut...
x sngka aku ...smpai aku nk than air mata aku nih..nnty klu kakak aku nmpak
kantoi plak..ye lah gangster bley nangis cbb cter korea...haha SEDIH!!
tpi knp dyorg ske bwat bnda yg plastik??yg original kn bgus ...
btol x??....hehe k lah aku nk chau lu..bubye
wasssalam w.b.t


                                              nie lah antara pelakonnya sweet kn ...haha
                                          *tpi ingt jgn ssekali tiru gaya dyorg k ...x elok..



Older Post | Newer Post
Disclaimer




Follow me dear !! My name is Nur Amirah Aida :3
[ x ]

HomeAboutStuffThem

Footprints

Paste your cbox code here , maxsimum width 240 .

Credits


Template : Adam Zailani
Header : Aien Minhoo
Others : ΔΔΔΔ